اولین نشست از سلسله نشستهای پنجره سرمایهگذاری در روز چهارشنبه ۱۹ مهر ماه 1402 با همکاری مرکز نوآوری صنعتی افق و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد. همانطور که در بخش قبلی خبر نیز ذکر شد، نظر به تشکیل “شبکه سرمایهگذاران پارک” و “بانک سرمایهپذیران” در جهت حمایت از صاحبان ایده، هستهها و شرکتهای فناور و دانش بنیان با رویکرد تجاری سازی، تأمین مالی و جذب سرمایه و همچنین به منظور گسترش شبکه فناوری کشور، سلسله نشستهای پنجره سرمایهگذاری (Window of Investing) با هدف جذب سرمایه، سرمایهگذاری مالی و غیرمالی، تبادل فناوری و حل نیازها و چالشهای سازمانها و صنایع کشور با استفاده از زیستبوم نوآوری کشور و حمایت از صاحبان ایده، شرکتهای فناور و دانشبنیان، تبادل فناوری و رفع نیازها و چالشهای سازمانهای متقاضی (در قالب طرح تانا) برگزار میگردد. در اولین نشست، با توجه به اهمیت آموزش صاحبان ایده، شرکتهای فناور و دانش بنیان از مباحث مرتبط با حوزه سرمایهگذاری و کارآفرینی، سه کارگاه آموزشی با عناوین قراردادهای حقوقی برای جذب سرمایه در استارتاپها، فرصتها و چالشهای جذب سرمایه برای استارتاپها در ایران و نحوه ارائه موثر به سرمایهگذار برنامهریزی و برگزار گردید.
در اولین کارگاه با عنوان نحوه ارائه موثر به سرمایهگذار، دکتر علیرضا مبینی (معاون مرکز نوآوری صنعتی افق) به بیان مطالبی پیرامون چگونگی معرفی تیم، بیان مسئله و راه حل، معرفی محصول، بازار کلی و جریان درآمدی، وضعیت رقابتی، مطالعه و برنامه بازار، وضعیت تیم، سرمایه و شکست هزینه و…. پرداخت.
در کارگاه قراردادهای حقوقی برای جذب سرمایه در استارتاپها، دکتر حسنزاده ضمن تشریح اهمیت قراردادهای سرمایهگذاری، به معرفی انواع قراردادهای سرمایهگذاری در مراحل مختلف فعالیت یک استارتاپ پرداخت و از نکات ضروری و لازم در قرارداد، مراحل و نحوه بررسی استارتاپها توسط سرمایهگذاران، تنظیم تفاهمنامه و… صحبت کرد.
در آخرین کارگاه با موضوع فرصتها و چالشهای جذب سرمایه برای استارتاپها در ایران، دکتر حمید مهدی (رئیس مرکز نوآوری صنعتی افق) مباحثی از قبیل انواع مدیریت در استارتاپها، تجاریسازی، مراحل سرمایه گذاری موجود در اکوسیستم کارآفرینی، دلایل اصلی شکست استارتاپهای ایرانی، تعیین مدل مشارکت با سرمایهگذار، مزایای جذب سرمایه، ویژگیهای محصولات جذاب برای سرمایهگذاری، مشکلات فناور در مذاکرات و… را توضیح داد.
لازم به ذکر است شرکتکنندگان می توانند گزارش ارائه کار خود را برای سرمایهگذاران آماده کرده و در نشست های بعدی ارائه دهند.





نظر بگذارید
برای افزودن دیدگاه باید وارد شوید .